T-link

Hoe kan T-link
je helpen?

T-Link maakt websites, webshops, digitale leeromgevingen en online afsprakensystemen.

We staan voor:

  • transparante communicatie en heldere afspraken
  • eerlijke prijs-kwaliteit-verhouding
  • duurzame samenwerking
  • goede begeleiding, ook nadat je website klaar is

 

T-Link, dat zijn wij: Tania, Kris en Jeziah. Eenvoud en transparantie vinden we belangrijk. Daarom is één van ons steeds jouw vast aanspreekpunt.

Achter de schermen wordt het T-Link-team bijgestaan door andere experten zoals fotografen, copywriters, grafisch ontwerpers en specialisten in SEO en sociale media.

Bij T-Link vind je een totaaloplossing!

Website

Een website laten maken is een slimme keuze. Het is dé plek waar potentiële klanten informatie over jouw bedrijf kunnen vinden, ook buiten de kantooruren.

Een goed uitgebouwde website is een online visitekaartje, maar kan nog zoveel meer zijn. Het is een werkinstrument dat je bedrijf doet groeien en je omzet verhoogt.

Een website moet er niet alleen mooi uitzien en de uitstraling van je bedrijf goed overbrengen, maar moet vooral ook slim ontworpen zijn. Ze helpt je ook om van een toevallige bezoeker een klant te maken!

Over een website heb je bovendien de volledige controle. Is jouw online aanwezigheid nu vooral afhankelijk van kanalen zoals Facebook of Linked’In, kanalen die op elk moment kunnen wegvallen of veranderen? Dan is het verstandig om ook in een ‘eigen kanaal’ te investeren, waar jij de spelregels bepaalt.

E-commerce

E-commerce is een enorme groeikans voor jouw zaak. Je kan producten aanbieden aan een veel groter publiek, zelfs buiten de muren van een fysieke winkel of bedrijf. Een webshop is bovendien altijd open! Dat gaan klanten zeker appreciëren.

De webshop kan met je bedrijf mee groeien en opgeschaald worden. Je kan steeds nieuwe producten toevoegen en het assortiment uitbreiden. En dat zonder grote investeringen!

Bij T-Link zorgen we ervoor dat de webshop perfect werkt en bereikbaar is op mobiele telefoon, tablet, laptop, …
Het aankopen van producten én de betaling zullen vlekkeloos verlopen, zowel voor jou als voor de bezoeker van je webshop!

Leeromgeving

Wil jij online cursussen en lessen aanbieden aan klanten? Kennis delen met de wereld is een perfecte manier om meer zichtbaarheid én omzet te realiseren.

Een online leerplatform is de ideale aanvulling op een website. Wij bouwen een leerplatform, volledig in jouw huisstijl en gemakkelijk in gebruik.

We denken strategisch na over hoe een website en leerplatform kunnen bijdragen aan jouw doelen, of het nu gaat om het vergroten van bereik, klantenbinding of bedrijfsgroei.

Online agenda

Wil jij je tijd beter beheren en jouw afspraken stroomlijnen? Dan is een online afsprakensysteem een must!

Weg met het heen en weer e-mailen en telefoneren om afspraken vast te leggen. Met een online afsprakensysteem krijgt je klant zelf de tools in handen om een afspraak te boeken én te beheren.

Je kan het systeem helemaal aanpassen aan jouw beschikbaarheid en voorkeuren. Je kan je klanten zelfs een automatische herinnering sturen, dus gedaan met no-shows!

5 stappen naar online succes

Hoe gaan we te werk?

Kennismaking

Jouw bedrijf is uniek, met een eigen verhaal en doelstellingen.
Wat wil jij dat een website voor je doet? Waarom wil je online gaan met je zaak?

Vertel er ons alles over tijdens een vrijblijvende kennismaking.

Analyse

Welke vragen en noden heb je?
Een grondige analyse bepaalt wat jouw website moet uitstralen, welke functionaliteiten nodig zijn, welke doelen je wil behalen…

In deze stap bouwen we aan een sterke basis voor jouw online bedrijf en daar maken we uitgebreid tijd voor.

Ontwikkeling

Vanuit een stevig fundament gaan we aan de slag met de opbouw van jouw project.
De uitstraling die je verkiest wordt omgezet in een aantrekkelijk design.
Bovendien geven wij bijzondere aandacht aan de technische ontwikkeling én beveiliging van je website.

Optimale functionaliteit, technisch sterke opbouw en beveiliging zijn onze stokpaardjes.

Go-live

Alle functionaliteiten, de opbouw, de inhoud en het ontwerp van jouw website zijn doorgenomen en jij bent er tevreden over.
Dan is je bedrijf klaar om zijn digitale gelaat aan de wereld te tonen: je website gaat live!

Natuurlijk staan wij ook tijdens deze stap aan jouw zijde. Dit belangrijke moment beleven (en vieren) we samen.

Nazorg

Ook nadat je website klaar is, blijven we betrokken en kan je nog steeds van onze begeleiding genieten.

Reken op onze diensten om je website optimaal online te houden. De veiligheid en werking van jouw website blijven gegarandeerd.